måndag 21 december 2009

electric banana band

Vilket budskap allstå.. :)

""Jag gillar inte julafton, det är en vidrig dag. Med kletig gammal risgrynsgröt och julkorv vid sitt spad. Och inte får man heller dom klappar man vill ha. Jag gillar inte julafton, det är en vidrig dag.(Refräng) Jag vill att tomten ger mig bara hårda paket. Inget mjukt och äckligt, bara hårda paket. Att få en massa kläder är det värsta jag vet. Jag vill att tomten ger mig bara hårda paket.Förra året fick jag en tröja av min mor. Den tvätta hon i nitti så den har nu min bror. Sen fick jag långkalsonger och brallor av velour. ”Det är saker du behöver, Lars” sa min dumma mor.RefrängAv farsan fick jag raggsockor av stickigt yllegarn. ”Med torra varma fötter blir du stora starka karln”. Hur kan man va så korkad så man ger sånt till ett barn? Han kan dra åt pepparn med sitt gamla yllegarn.RefrängJag gillar inte julafton, det är en vidrig dag. Med kletig gammal risgrynsgröt och julkorv vid sitt spad. Och inte får man heller dom klappar man vill ha. Jag gillar inte julafton, det är en vidrig dag.""
Nu har vi julpyntat här hemma, fullt med tomtar och en jätte vacker julgran, som faktiskt har fåt stå där den står :P (hittils)

Igår var mamma och pappa här och vi böt julklappar. fick en super fin ängel som lyser hela den och vingarna färgskiftar :)..Nicklas fick martini glas som vi faktiskt fick in i vitrin skåpet :P

See ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar